Loading...

Vélemények

A csoportos eseményeken résztvevők véleményei, értékelései:

 • Brigitta

  írta:

  Kedves Szilvi!
  Köszönöm a segítséget, sokat jelentett:) Igazán jó szakembert ismerhettem meg benned. A szakmaiságon túl az emberi oldaladról, a terápiás környezetről is nagyon pozitív véleményem alakult ki. További jó munkát kívánok Neked!

 • Kucsora-Kasza Évi

  írta:

  A workshopok és a meditációk rengeteget adtak nekem, sokat tanultam magamról, az éppen aktuális és a korábban megélt helyzetekről, kapcsolatokról. ❤

  A többi résztvevővel való őszinte kapcsolódások pedig szavakkal leírhatatlanok, mindig feltöltöttek és reményt adtak! ?

  Az egyéni alkalom után szó szerint megújultam. (Több éves folyamat fontos mérföldköve volt.) Azóta már nem úgy hat rám 1-1 hangsúly, elszólás, stb., minden olyan távoli lett. A napközbeni rohanásban is megtalálom az egyensúlyt, nem esek szét, ha pedig mégis, egész hamar újra felépítem magam körül. ?

  Szilvit, nem csak a workshop-okon és a meditációkon lehet elérni, hanem bármikor, amikor szükséged van támogatásra, még a legkeményebb helyzetek legmélyebb pontján is.. velem így volt, és ezért nagyon hálás vagyok neki! ?

  • Barát Szilvia

   írta:

   Köszönöm Évi nagyon meghatottak a szavaid. Örülök hogy kísérhettelek.

 • Őze Tímea

  írta:

  Eléggé rossz állapotban kerültem Szilvihez. Az első 2 alkalommal online találkoztunk, utána személyesen …. katartikus volt. Túlzás nélkül mondhatom, hogy újjászülettem! Újra önmagam vagyok! Hálásan köszönöm neki.

 • Zámbori Andrea

  írta:

  Mind az egyéni konzultációk,mind a csoportos tréningek hatalmas változásokat indítottak el az életemben. Az a tér,amit Szilvi tart nekem befelé indítanak,magam felé és Ő nem hagy magamra ebben a belső utazásban. Amikor megtorpanok vagy elbizonytalanodok nagyon jó meglátásokkal és visszacsatolásokkal terel vissza erre az útra! Hálás vagyok mindazért,amit ad nekem és azért hogy folyamatosan tanít,hogy tegyek magamért.

 • Csorba Hedvig

  írta:

  Leírhatatlan szinte szavakkal, amit Szilvi által megtapasztaltam, és tőle kaptam egy egyéni oldás és konzultáció alkalmával!!!! A belső utazásom alkalmával olyan térbe vitt Szivi, ahol még sohasem jártam, amit megtapasztaltam, átéltem közben, tényleg leírhatatlan!!! Az Ő tudása, az érzékelése, és meglátásai, útmutatás nagyon magas szintű, és profi. Még friss az élmény, az oldás, de a hatására szó szerint erőre kaptam, megújultam, amit eljöttem tőle, és elindultam felfelé, kifelé egy mély lelki traumából, állapotból! Hálásan köszönöm neki, és tiszta szívvel ajánlom, ha elakadt az életmeséd!

 • Istvàn

  írta:

  Online konzultàciò Szilvinèl ùgy kezdödött , hogy ràmnèzett ,ràmmosolygott🙂 ès màr rögtön megszületett bennem a bizalom, èreztem hogy nàla biztonsàgban vagyok, rögtön meg tudtam nyílni . Szilvinél empatikusabb emberrel mèg nem talàlkoztam, èreztem a törödèst, èrdekli, hogy mi van veled , kèrdez, meg akar ismerni , hogy segithessen. Màr
  csak ennek a figyelmessègnek gyògyítò hatàsa van. Kèt online konzultàciò utàn nem is volt kèrdès szàmomra, hogy 400 kilomèteres tàvolsàgbòl is elmenjek hozzà egy meditàciòs oldàsra. Leirhatatlan ,csodàs élmènyben volt részem… a lelkemet simogatta, gyògyította. Rengeteg feszültsèg kioldodott belölem ès közben feltöltött szeretettel . Én nagyon megszerettem Szilvit ❤. Ha gondok vannak bàtran kèrd a segitségét … meg fog vàltozni az életed !

 • Angi

  írta:

  Egy csoportos elvonuláson vettem részt. Ahányan voltunk annyi féle elakadással küzdöttünk az élet különböző területein. Szilvi csodálatosan irányította a csapatot. Szavai megnyugtatóak de egyben biztatóak is voltak. Sokrétű tudásával mindannyiunknak segített felismerni a bennünk kialakult gátakat, amiket így már könnyebb lesz leküzdeni. Ragyogó személyisége olyan bizalmat áraszt, amitől bátran megnyíltunk.
  Elképesztő mennyi energiát kaptunk Tőle, egymástól és a tértől. Egy éltere szóló élmény volt. Köszönöm!

 • Orsi

  írta:

  Sose voltam “spirituális programon”, és bár működik bennem az intuíció, a gyökereim miatt mindig igyekeztem a lelki gyógyulást is racionális, tudományos irányból megközelíteni. Egy hosszabb kinyílási folyamat részeként azonban igent mondtam a Szilvi által szeptemberi nap-éj egyenlőségi rítus hívására, ami egy hétköznapi Facebook hirdetés formájában jött el. A szertartásos keretek, a sámándob, a közös tánc gondolata inkább taszítottak, mint vonzottak, mégis ellenállhatatlan kíváncsiság vezetett, és utólag tudom, hogy ott kellett lennem, hogy megérezzem a mindent átszövő energia jelenlétét, a hangok, az együtt egységének rezgését. Kíváncsi szkeptikusként érkeztem és izgatottan, vadonat új kérdésekkel a szívemben távoztam. A következő programra már azzal a tudattal mentem, hogy Szilvinél olyan megtapasztalásokkal fogom magam szembe találni, amikre nem is számítok, mégis szükségszerű felismeréseket hoznak az utamon- és ez lépésről lépésre így is megy a transztánctól a női újjászületésen keresztül a Férfi és Nő bizalomban hétvégéig, amiken részt vettem az utóbbi fél évben. Nehezen építek személyes bizalmat, de a tér, amit Szilvi a programjain megteremt olyan bizalmi légkört hoz létre, ami spontán előidézi a megnyílást, az intuíció felébredését. Olyan dolgokat láttam meg, olyan gyakorlatokat vezettem be az életembe, olyan felismerésekre jutottam Szilvi segítségével, amiknek a létezéséről se tudtam. Szilvi személye is része a folyamatnak, az elkötelezettsége, korlátlan odafigyelése, lelkiismeretessége vezet bele a bizalomba, ami a segítő munkája során elengedhetetlen. Végtelenül hálás vagyok neki és szívből ajánlom Szilvit 🙂

 • Évi

  írta:

  Van egy kicsit bonyodalmas kapcsolatom most, ott egy nagyon nehéz és félreértett szitu simult ki rövid idő alatt, de úgy, hogy hatalmas szeretethullám alakult ki a nyomában.És azzal, hogy ez nálam elindult, nála is megnyilt valami, ami eddig zárva volt.
  Ezzel kapcsolatban már egy ideje nem tudtam aludni, most egy hete kb. az is megy. 🥰
  Erre a két nem csekély változásra lettem éber Szilvi egyetlen Lomilomi arcmasszázsa után.
  Ajánlom mindenkinek sok szeretettel.
  Ami még fontos szerintem:elvárások nélkül mentem hozzá..🧡

 • Annamari

  írta:

  Lomi lomi arc masszázson voltam Szilvinél. Ez egy különleges technika, kevesen csinálják. Nagyon örültem, hogy Szilvinél rátaláltam. Már az első alkalom kedvezően hatott rám, nyugtató érzés végig, csendesedés, oldódás, gondolatok lassulása. Utána pedig rövid időn belül pozitív változások indultak el az életemben. Már két masszázson vettem részt, és már várom a harmadikat. Köszönöm szépen, Szilvi!

 • N.N.

  írta:

  Szilvi a tökéletes segítő: empatikus, éleslátó, intuitív, remek hallgató és lényegre törő kérdező. Megnyerő személyisége bizalmat kelt, azonnal képes voltam feszengés nélkül megnyílni előtte.

  A vezetett meditáció során végig biztonságban éreztem magam, a belső utazást kellemes hangjával és csodás hangszerével (sámándob) kísérte, mely végig összhangban volt azzal a “munkával”, ami bennem zajlott. Az élmény leírhatatlan, pontosan azt kaptam, amiért mentem.

  Bármikor újra Hozzá fordulnék, ha úgy érezném, hogy segítségre van szükségem. Szilvi egy elérhető Kincs, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen.

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

©  Barát Szilvi Feeling 2020-2023. Minden jog fenntartva.