Loading...

Vélemények

A csoportos eseményeken résztvevők véleményei, értékelései:

 • Brigitta

  írta:

  Kedves Szilvi!
  Köszönöm a segítséget, sokat jelentett:) Igazán jó szakembert ismerhettem meg benned. A szakmaiságon túl az emberi oldaladról, a terápiás környezetről is nagyon pozitív véleményem alakult ki. További jó munkát kívánok Neked!

 • Kucsora-Kasza Évi

  írta:

  A workshopok és a meditációk rengeteget adtak nekem, sokat tanultam magamról, az éppen aktuális és a korábban megélt helyzetekről, kapcsolatokról. ❤

  A többi résztvevővel való őszinte kapcsolódások pedig szavakkal leírhatatlanok, mindig feltöltöttek és reményt adtak! ?

  Az egyéni alkalom után szó szerint megújultam. (Több éves folyamat fontos mérföldköve volt.) Azóta már nem úgy hat rám 1-1 hangsúly, elszólás, stb., minden olyan távoli lett. A napközbeni rohanásban is megtalálom az egyensúlyt, nem esek szét, ha pedig mégis, egész hamar újra felépítem magam körül. ?

  Szilvit, nem csak a workshop-okon és a meditációkon lehet elérni, hanem bármikor, amikor szükséged van támogatásra, még a legkeményebb helyzetek legmélyebb pontján is.. velem így volt, és ezért nagyon hálás vagyok neki! ?

  • Barát Szilvia

   írta:

   Köszönöm Évi nagyon meghatottak a szavaid. Örülök hogy kísérhettelek.

 • Őze Tímea

  írta:

  Eléggé rossz állapotban kerültem Szilvihez. Az első 2 alkalommal online találkoztunk, utána személyesen …. katartikus volt. Túlzás nélkül mondhatom, hogy újjászülettem! Újra önmagam vagyok! Hálásan köszönöm neki.

 • Zámbori Andrea

  írta:

  Mind az egyéni konzultációk,mind a csoportos tréningek hatalmas változásokat indítottak el az életemben. Az a tér,amit Szilvi tart nekem befelé indítanak,magam felé és Ő nem hagy magamra ebben a belső utazásban. Amikor megtorpanok vagy elbizonytalanodok nagyon jó meglátásokkal és visszacsatolásokkal terel vissza erre az útra! Hálás vagyok mindazért,amit ad nekem és azért hogy folyamatosan tanít,hogy tegyek magamért.

 • Csorba Hedvig

  írta:

  Leírhatatlan szinte szavakkal, amit Szilvi által megtapasztaltam, és tőle kaptam egy egyéni oldás és konzultáció alkalmával!!!! A belső utazásom alkalmával olyan térbe vitt Szivi, ahol még sohasem jártam, amit megtapasztaltam, átéltem közben, tényleg leírhatatlan!!! Az Ő tudása, az érzékelése, és meglátásai, útmutatás nagyon magas szintű, és profi. Még friss az élmény, az oldás, de a hatására szó szerint erőre kaptam, megújultam, amit eljöttem tőle, és elindultam felfelé, kifelé egy mély lelki traumából, állapotból! Hálásan köszönöm neki, és tiszta szívvel ajánlom, ha elakadt az életmeséd!

 • Istvàn

  írta:

  Online konzultàciò Szilvinèl ùgy kezdödött , hogy ràmnèzett ,ràmmosolygott? ès màr rögtön megszületett bennem a bizalom, èreztem hogy nàla biztonsàgban vagyok, rögtön meg tudtam nyílni . Szilvinél empatikusabb emberrel mèg nem talàlkoztam, èreztem a törödèst, èrdekli, hogy mi van veled , kèrdez, meg akar ismerni , hogy segithessen. Màr
  csak ennek a figyelmessègnek gyògyítò hatàsa van. Kèt online konzultàciò utàn nem is volt kèrdès szàmomra, hogy 400 kilomèteres tàvolsàgbòl is elmenjek hozzà egy meditàciòs oldàsra. Leirhatatlan ,csodàs élmènyben volt részem… a lelkemet simogatta, gyògyította. Rengeteg feszültsèg kioldodott belölem ès közben feltöltött szeretettel . Én nagyon megszerettem Szilvit ❤. Ha gondok vannak bàtran kèrd a segitségét … meg fog vàltozni az életed !

 • Angi

  írta:

  Egy csoportos elvonuláson vettem részt. Ahányan voltunk annyi féle elakadással küzdöttünk az élet különböző területein. Szilvi csodálatosan irányította a csapatot. Szavai megnyugtatóak de egyben biztatóak is voltak. Sokrétű tudásával mindannyiunknak segített felismerni a bennünk kialakult gátakat, amiket így már könnyebb lesz leküzdeni. Ragyogó személyisége olyan bizalmat áraszt, amitől bátran megnyíltunk.
  Elképesztő mennyi energiát kaptunk Tőle, egymástól és a tértől. Egy éltere szóló élmény volt. Köszönöm!

 • Orsi

  írta:

  Sose voltam “spirituális programon”, és bár működik bennem az intuíció, a gyökereim miatt mindig igyekeztem a lelki gyógyulást is racionális, tudományos irányból megközelíteni. Egy hosszabb kinyílási folyamat részeként azonban igent mondtam a Szilvi által szeptemberi nap-éj egyenlőségi rítus hívására, ami egy hétköznapi Facebook hirdetés formájában jött el. A szertartásos keretek, a sámándob, a közös tánc gondolata inkább taszítottak, mint vonzottak, mégis ellenállhatatlan kíváncsiság vezetett, és utólag tudom, hogy ott kellett lennem, hogy megérezzem a mindent átszövő energia jelenlétét, a hangok, az együtt egységének rezgését. Kíváncsi szkeptikusként érkeztem és izgatottan, vadonat új kérdésekkel a szívemben távoztam. A következő programra már azzal a tudattal mentem, hogy Szilvinél olyan megtapasztalásokkal fogom magam szembe találni, amikre nem is számítok, mégis szükségszerű felismeréseket hoznak az utamon- és ez lépésről lépésre így is megy a transztánctól a női újjászületésen keresztül a Férfi és Nő bizalomban hétvégéig, amiken részt vettem az utóbbi fél évben. Nehezen építek személyes bizalmat, de a tér, amit Szilvi a programjain megteremt olyan bizalmi légkört hoz létre, ami spontán előidézi a megnyílást, az intuíció felébredését. Olyan dolgokat láttam meg, olyan gyakorlatokat vezettem be az életembe, olyan felismerésekre jutottam Szilvi segítségével, amiknek a létezéséről se tudtam. Szilvi személye is része a folyamatnak, az elkötelezettsége, korlátlan odafigyelése, lelkiismeretessége vezet bele a bizalomba, ami a segítő munkája során elengedhetetlen. Végtelenül hálás vagyok neki és szívből ajánlom Szilvit 🙂

 • Évi

  írta:

  Van egy kicsit bonyodalmas kapcsolatom most, ott egy nagyon nehéz és félreértett szitu simult ki rövid idő alatt, de úgy, hogy hatalmas szeretethullám alakult ki a nyomában.És azzal, hogy ez nálam elindult, nála is megnyilt valami, ami eddig zárva volt.
  Ezzel kapcsolatban már egy ideje nem tudtam aludni, most egy hete kb. az is megy. ?
  Erre a két nem csekély változásra lettem éber Szilvi egyetlen Lomilomi arcmasszázsa után.
  Ajánlom mindenkinek sok szeretettel.
  Ami még fontos szerintem:elvárások nélkül mentem hozzá..?

 • Annamari

  írta:

  Lomi lomi arc masszázson voltam Szilvinél. Ez egy különleges technika, kevesen csinálják. Nagyon örültem, hogy Szilvinél rátaláltam. Már az első alkalom kedvezően hatott rám, nyugtató érzés végig, csendesedés, oldódás, gondolatok lassulása. Utána pedig rövid időn belül pozitív változások indultak el az életemben. Már két masszázson vettem részt, és már várom a harmadikat. Köszönöm szépen, Szilvi!

 • N.N.

  írta:

  Szilvi a tökéletes segítő: empatikus, éleslátó, intuitív, remek hallgató és lényegre törő kérdező. Megnyerő személyisége bizalmat kelt, azonnal képes voltam feszengés nélkül megnyílni előtte.

  A vezetett meditáció során végig biztonságban éreztem magam, a belső utazást kellemes hangjával és csodás hangszerével (sámándob) kísérte, mely végig összhangban volt azzal a “munkával”, ami bennem zajlott. Az élmény leírhatatlan, pontosan azt kaptam, amiért mentem.

  Bármikor újra Hozzá fordulnék, ha úgy érezném, hogy segítségre van szükségem. Szilvi egy elérhető Kincs, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen.

 • Tamás

  írta:

  Minden férfi társamnak ajánlom , hogy megismerje a VALÓDI NŐT !!! A csoportos elvonulásokon megismerheti mi foglalkoztatja a másik nemet. Megtudhatod mire vágyik a nő és mire a férfi. Kiépíthető a harmónia már tudom, és kapcsolataink minősége. Gyere, tanulj, tapasztalj!
  Köszönöm : T

 • Koni

  írta:

  Csoportos elvonuláson vettem részt.
  Szilvi és Ági remek tértartó asszonyok. Erős tudással biztosítják a teret. Sok segítő gondolatot és megközelítést adnak át az élethez. Remek kapcsolódási élmény volt, és előre lépés hogy részt vettem ezen az elvonuláson.

 • O.Tünde

  írta:

  Hogy mit adott ez a három nap? Kavarognak, cikáznak a gondolatok, érzelmek. Hihetetlen erőt, összetartozást, energiát, tisztulást, amely közös összetartó munkával valósult meg. Olyan érzelmek, fájdalmak szabadultak fel bennem, hogy Én tiszta nyugodt, más emberként fogok haza menni. Megláttam önmagam, és ehhez a közösség ereje, segítsége és a vezetők tudása, szeretete és energiája vezetett.
  Szilvi és Ági vezetése nagy precizitást, empátiát szeretetet, tudást és odafigyelést tanított. Nem éreztem hogy szégyelnem kell a gyengeségem, fájdalmam. Az egység gyógyítása segített az öngyógyításban.
  örök hálával és szeretettel tartozok . Köszönöm hogy része lehettem a csodának.

 • TZ

  írta:

  Szilvihez egy ismerős ajànlàsa soràn jutottam el. Őszintèn?.. nem hittem, hogy a mentàlis egèszsèg ennyire fontos. PEDIG AZ! A szemèlyes konzultàciòkon keresztül eljutottunk a problèmàk gyökerèhez. Nekem nagyon sokat adott, hogy megismertette velem a fèrfi erőt..a gyengesègeimet, ezeket hogyan tegyem erőssèggè. Volt nèhàny speciàlis terület, amit èrintettünk, ès mindig türelmesen, jò hangulatban telt a konzultàciò. SOHA nem volt időkènyszer..nèha màr èn kèrdeztem rà, hogy ..biztosan nem zavarok??? Bàrmikor kèrtem extra segìtsèget Szilvi ott volt, nèhàny jò szòval mindig visszaterelt a helyes irànyba. ÈS HITT BENNEM! Szerintem ez borzasztò nagy dolog! KÖSZÖNÖM SZILVI mèg egyszer. Biztosan menni fogok mèg, hiszen nem minden èlethelyzet kezelèse egyszerű segìtsèg nèlkül.

 • Dina

  írta:

  Kedves Ági és Szilvi!
  Köszönöm nektek ezt a 3 napot. Nagyon mélyre ható, sokszor fájdalmas megéléseim voltak, ugyanakkor a gyógyulásom, tisztulásom már most érzem. A feladatok nemcsak hatékonyak, hanem élvezetesek előhozzák a játékosságot, az örömet. Nekem az is nagyon szimpatikus és jóleső volt, hogy végig velünk voltatok az ebédnél, a szabadidőben, beszélgettetek velünk, mindvégig támogattatok minket.
  Szeretettel öleléssel Dina

 • István

  írta:

  Csoportos elvonulásról
  Szilvi és Ági kitünően észreveszik és kezelik a csoport tagok között felmerülő konfliktusokat. Nagyon jó érzékkel terelik az egyes embereket a helyes út felé, vagyis ami nekik a legmegfelelőbb fejlődési út. Páratlan erejük és csillogó egyéniségük van.

 • Kamilla

  írta:

  Elvonuláson voltam, Szilvi és Ági energiája külön-külön is egy csoda! Együtt pedig gyönyörű. Könnyed, de közben erős és vidám, felszabadult. Igazi gyógyító női energia. Igazi Nők!
  Az egész elvonulás alatt a lényegről volt szó. A gyakorlatok mindegyikén tanultam valamit magamról. Hatalmas szeretet, elfogadás és empátia jellemezte ezt a három napot. Hálás vagyok nektek. Köszönöm mindent!
  Kamilla

 • Vicsek János

  írta:

  Kedves Szilvi!
  Egy iszonyatosan hatalmas gát szakadt fel bennem a kezelés által! Istenem re mondom,hogy szinte erre vártam már évtizedek óta,mert valahol bent éreztem,mint ha egy rabságban lennék önmagam által. Apai oldalt kezeltünk,csak hogy értsétek. Hihetetlen ahogy kitört és felszakadt ez az érzés,én még ilyent soha nem éltem meg. Azóta minden nap új dolgot veszek észre magamon. Másképp látom a helyzeteket, más a nézőpontom. Olyan mint ha eddig nem lettem volna teljesen önmagam. Most pedig más szemüveggel nézném a világot.
  Fantasztikus ezt megélni!
  Hálásan köszönöm Szilvi a hozzáértésed a ,azt az energiát amit beletettél!
  Szeretettel:Vicsek Jani

 • Serfőző Tamás

  írta:

  Szia Szilvi! Azért kerestelek fel, hogy jobban megismerjem önmagam. Eddig 3 alkalommal online konzultáltunk, de már most olyan felismerések történtek bennem, amit nem is gondoltam volna.

  Mondhatom, hogy az első alkalom után jöttek a pozitív eredmények. Jelenleg ott tartok, hogy tudom mik azok a berögződések, programok, amik korlátozták a legmélyebb szinten a valódi természetem kiteljesülését. Az út elején járunk , de érzem hogy nagyon jó úton haladunk a cél eléréséig. Jelentkeztek olyan pozitív életesemények ez a rövid idő alatt, amire te tisztán és érthetően felhívtad a figyelmem, miszerint ha figyelek magamra, figyelek arra amire megtanítottál akkor ezek be fognak következni. Úgy is lett. 🙂

  Nagyon hálás vagyok neked ! Köszönöm szépen! Várom a további közös munkát!

 • Kitti

  írta:

  Szilvinél most voltam először egyéni konzultáción. Kb 6 éve keresem a válaszokat és a megoldásokat az anyaság témájában, ami együtt jár a nőiességem megtalálásával. Szilvi segítségével egy több generációs női mintát sikerült feloldani anyai vonalon.. ezt a témát már kerülgettem, de eddig még nem sikerült megoldani. Nagyon hálás vagyok Szilvinek, hogy átsegített ezen a nehéz témán ennyi év után, ami egész eddigi életemet megbélyegezte. Szívből ajánlom Szilvit mindenkinek, hihetetlen volt az az önzetlenség és szeretet amit tanúsított felém a folyamat közben. Igyekszem megtalálni a bennem élő NŐ-t, ehhez biztosan kérem még Szilvi segítségét. Hálás köszönet 💜

Vélemény írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

©  Barát Szilvi Feeling 2020-2024. Minden jog fenntartva.