Loading...

Vélemények

A csoportos eseményeken résztvevők véleményei, értékelései:

 • Brigitta

  írta:

  Kedves Szilvi!
  Köszönöm a segítséget, sokat jelentett:) Igazán jó szakembert ismerhettem meg benned. A szakmaiságon túl az emberi oldaladról, a terápiás környezetről is nagyon pozitív véleményem alakult ki. További jó munkát kívánok Neked!

 • Kucsora-Kasza Évi

  írta:

  A workshopok és a meditációk rengeteget adtak nekem, sokat tanultam magamról, az éppen aktuális és a korábban megélt helyzetekről, kapcsolatokról. ❤

  A többi résztvevővel való őszinte kapcsolódások pedig szavakkal leírhatatlanok, mindig feltöltöttek és reményt adtak! ?

  Az egyéni alkalom után szó szerint megújultam. (Több éves folyamat fontos mérföldköve volt.) Azóta már nem úgy hat rám 1-1 hangsúly, elszólás, stb., minden olyan távoli lett. A napközbeni rohanásban is megtalálom az egyensúlyt, nem esek szét, ha pedig mégis, egész hamar újra felépítem magam körül. ?

  Szilvit, nem csak a workshop-okon és a meditációkon lehet elérni, hanem bármikor, amikor szükséged van támogatásra, még a legkeményebb helyzetek legmélyebb pontján is.. velem így volt, és ezért nagyon hálás vagyok neki! ?

  • Barát Szilvia

   írta:

   Köszönöm Évi nagyon meghatottak a szavaid. Örülök hogy kísérhettelek.

 • Őze Tímea

  írta:

  Eléggé rossz állapotban kerültem Szilvihez. Az első 2 alkalommal online találkoztunk, utána személyesen …. katartikus volt. Túlzás nélkül mondhatom, hogy újjászülettem! Újra önmagam vagyok! Hálásan köszönöm neki.

 • Zámbori Andrea

  írta:

  Mind az egyéni konzultációk,mind a csoportos tréningek hatalmas változásokat indítottak el az életemben. Az a tér,amit Szilvi tart nekem befelé indítanak,magam felé és Ő nem hagy magamra ebben a belső utazásban. Amikor megtorpanok vagy elbizonytalanodok nagyon jó meglátásokkal és visszacsatolásokkal terel vissza erre az útra! Hálás vagyok mindazért,amit ad nekem és azért hogy folyamatosan tanít,hogy tegyek magamért.

 • Csorba Hedvig

  írta:

  Leírhatatlan szinte szavakkal, amit Szilvi által megtapasztaltam, és tőle kaptam egy egyéni oldás és konzultáció alkalmával!!!! A belső utazásom alkalmával olyan térbe vitt Szivi, ahol még sohasem jártam, amit megtapasztaltam, átéltem közben, tényleg leírhatatlan!!! Az Ő tudása, az érzékelése, és meglátásai, útmutatás nagyon magas szintű, és profi. Még friss az élmény, az oldás, de a hatására szó szerint erőre kaptam, megújultam, amit eljöttem tőle, és elindultam felfelé, kifelé egy mély lelki traumából, állapotból! Hálásan köszönöm neki, és tiszta szívvel ajánlom, ha elakadt az életmeséd!

 • Istvàn

  írta:

  Online konzultàciò Szilvinèl ùgy kezdödött , hogy ràmnèzett ,ràmmosolygott🙂 ès màr rögtön megszületett bennem a bizalom, èreztem hogy nàla biztonsàgban vagyok, rögtön meg tudtam nyílni . Szilvinél empatikusabb emberrel mèg nem talàlkoztam, èreztem a törödèst, èrdekli, hogy mi van veled , kèrdez, meg akar ismerni , hogy segithessen. Màr
  csak ennek a figyelmessègnek gyògyítò hatàsa van. Kèt online konzultàciò utàn nem is volt kèrdès szàmomra, hogy 400 kilomèteres tàvolsàgbòl is elmenjek hozzà egy meditàciòs oldàsra. Leirhatatlan ,csodàs élmènyben volt részem… a lelkemet simogatta, gyògyította. Rengeteg feszültsèg kioldodott belölem ès közben feltöltött szeretettel . Én nagyon megszerettem Szilvit ❤. Ha gondok vannak bàtran kèrd a segitségét … meg fog vàltozni az életed !

 • Angi

  írta:

  Egy csoportos elvonuláson vettem részt. Ahányan voltunk annyi féle elakadással küzdöttünk az élet különböző területein. Szilvi csodálatosan irányította a csapatot. Szavai megnyugtatóak de egyben biztatóak is voltak. Sokrétű tudásával mindannyiunknak segített felismerni a bennünk kialakult gátakat, amiket így már könnyebb lesz leküzdeni. Ragyogó személyisége olyan bizalmat áraszt, amitől bátran megnyíltunk.
  Elképesztő mennyi energiát kaptunk Tőle, egymástól és a tértől. Egy éltere szóló élmény volt. Köszönöm!

 • Orsi

  írta:

  Sose voltam “spirituális programon”, és bár működik bennem az intuíció, a gyökereim miatt mindig igyekeztem a lelki gyógyulást is racionális, tudományos irányból megközelíteni. Egy hosszabb kinyílási folyamat részeként azonban igent mondtam a Szilvi által szeptemberi nap-éj egyenlőségi rítus hívására, ami egy hétköznapi Facebook hirdetés formájában jött el. A szertartásos keretek, a sámándob, a közös tánc gondolata inkább taszítottak, mint vonzottak, mégis ellenállhatatlan kíváncsiság vezetett, és utólag tudom, hogy ott kellett lennem, hogy megérezzem a mindent átszövő energia jelenlétét, a hangok, az együtt egységének rezgését. Kíváncsi szkeptikusként érkeztem és izgatottan, vadonat új kérdésekkel a szívemben távoztam. A következő programra már azzal a tudattal mentem, hogy Szilvinél olyan megtapasztalásokkal fogom magam szembe találni, amikre nem is számítok, mégis szükségszerű felismeréseket hoznak az utamon- és ez lépésről lépésre így is megy a transztánctól a női újjászületésen keresztül a Férfi és Nő bizalomban hétvégéig, amiken részt vettem az utóbbi fél évben. Nehezen építek személyes bizalmat, de a tér, amit Szilvi a programjain megteremt olyan bizalmi légkört hoz létre, ami spontán előidézi a megnyílást, az intuíció felébredését. Olyan dolgokat láttam meg, olyan gyakorlatokat vezettem be az életembe, olyan felismerésekre jutottam Szilvi segítségével, amiknek a létezéséről se tudtam. Szilvi személye is része a folyamatnak, az elkötelezettsége, korlátlan odafigyelése, lelkiismeretessége vezet bele a bizalomba, ami a segítő munkája során elengedhetetlen. Végtelenül hálás vagyok neki és szívből ajánlom Szilvit 🙂

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

©  Barát Szilvi Feeling 2020-2022. Minden jog fenntartva.